Ini adalah Blog persendirian Rashidi Yunos.Jadi follower saya sebab anda follow...saya pun follow!!

Selasa, 8 Mac 2011

arsenal kalah lagi....

Sangat mendukacitakan..bagun pagi dgn semangat untuk tgk team aku main...aku dah agak..barca mmg takleh makan kat tempat dia...so aku expect seri jor...



sekali aku dalam first half, si cibai alves shoot ke keeper sampai retak jari..aku cakap...wtf!!...mamat keeper nie tak cukup calsium kerrr??aku dah nampak petanda tak baik...



pastur tgh aku aku tgk time dah 45 minute aku pun bagun la dari tempat duduk...nak buat air...sekali...last minit boleh goal pulak DARI MESSSI..BODOH GILER...alahai...bengong laa...las minit boleh kene...



bila half time 2 dah start, aku pun mengharapkan sesuatu dari arsenal...well...taklah tinggi sgt sekadar seri je nak!!...dan tetiba...corner dari nasri...GOALL..dari sendiri dari basketman...



hahaa...aku gembira gilerr.r...

dah rupanya gembira x lama....persie kene kad merah dari refreee atas kesalahan bodoh....menendang bola selepas refree tiup wesel offside...WTH LA..



selepas gol dari xavi...5 minit lepas tur penalti messi...WTH!!...terus tutup TV...tido...zzzzzzzz


3 ulasan:

brader kemal berkata...

keh keh keh..
takpe2...lu rilek
at least tak teruk cam real kne titik dengan barca,

Haz berkata...

apasal la van persie kena red card..
klu x mesti ok..

cd berkata...

ya...2 cup dah abis...tinggal 2 lagi...haha

Catat Ulasan