Ini adalah Blog persendirian Rashidi Yunos.Jadi follower saya sebab anda follow...saya pun follow!!

Rabu, 16 Mac 2011

Merong MahaSuasa...haha

kenape aku cakap merong mahasuasa??? sebab...merong cakap...dia nie uncle...HAHAHAA..

hello there, minta maaf kat semua
sebab aku tak pakai baju
sepanjang citer nie...


anyway...aku dah tgk citer Hikayat nie...citer Melayu Terbaik Abad nie? hahaa...hantu kak limah aku rasa lagi best!!...lol...apa pun cerita macam nie bukan selera aku sangat....

enjek2 semut...sapa sakit naik atas....XD


Sejarah ? well...terima kasih KRU...sekarang aku dah tau sejarah..boleh la dapat A...



Watak tambaha dah la gemuk...kurus...itam...adoi...= =...boring je aku tgk..hahaha patutla tak boleh lawan si Merong niee..cam bodo jer...



watak si puteri china tgh mandi agak bahaya...wooo...aku dah baca hampir semua review kat internet pasal citer nie...TAKDER SATUR CAKAP PASAL NIE...hampir nampak bahagian top-nya...X-D

hello sweet..how are you...


hehe...ending agak biasa jer...korang tgk nie tau la sebab aper....= =...

-cd =_=

2 ulasan:

puteraduyong berkata...

erm..ok citer ni...

blogtilldrop berkata...

bila la nak pi tengok..pasai sejarah negeriku pulak tu...

Catat Ulasan